Tag : kristijan tasevski

Музика на кирилица

Младите пејачи ја негуваат традицијата: Кристијан Тасевски најмлад учесник на „Цветници 2015“

Muzika24
Младиот пејач Кристијан Тасевски кој триумфираше со својата прва фолк песна на фестивалот „Валандово“ повторно...