Tag : kristina aleksieska

Културо

Филмот “Километар во туѓи чевли”, награден на интернационалниот фестивал “Профест”

Muzika24
Во конкуренција од 167 авторски трудови од 14 подунавски земји, филмот на авторката Кристина Алексиеска...