Tag : kristina dimitri

Музика на кирилица

Ферус Мустафов последен пат креваше телевизиска галама со Жаре Бербер на Канал 5 (Видео)

muzika 24
Во саботата на 3-ти јуни започна новото телевизиски шоу на Канал 5 телевизија, “Галама шоу”...
Музика на кирилица

Кристина Димитри за новиот брак на бившиот Кајмаковски: Нашла крпа закрпа (Видео)

Muzika24
Поп-пејачот Даниел Кајмакоски , победник на првата сезона на шоуто на таленти „Х – Фактор...