Tag : kristina dimitrievska

Музика на кирилица

Дали Драган Темелков-Џони и бившата на Кајмаковски се новиот љубовен пар на македонската естрада? (Видео)

muzika 24
Градските фаци шпекулираа, најгледаниот естраден магазин “Бекстејџ” истражуваше – Дали Драган Темелков Џони и бившата...