Tag : kritiki

Магазин

Славко одговори на коментарите: Благодарам универзуму, ги поместуваме границите (Фото)

Muzika24
Водителот на музичкото  шоу “X Factor Adria” Славко Калежиќ, инаку бившо момче на Марија Шерифовиќ,...
Балканленд

Макфест 2013: Впечатоци и изјави на дел од изведувачите за “Макфест” (Фото)

Muzika24
Заврши “Макфест”, сега слободно можеме да ги средиме впечатоците и да направиме споредби со претходните...