Tag : krstovden

Во прв ред

„Нокаут“ и Андријана Јаневска ќе настапат на „Преспански јаболкобер“ во Ресен (Фото)

Filip
Традиционалната манифестација „Преспански јаболкобер“ ќе се одржи и оваа година околу верскиот празник Крстовден, од...