Tag : krugovi

Културо

Концерт „Кругови“ на луксембуршкиот пијанист Франческо Тристано во Македонската филхармонија

Filip
Оркестарот на Македонска филхармонија во четврток со почеток во 20 часот ќе одржи симфониски концерт...