Tag : ktim

Музика на кирилица

“Кажи срце” на мама Есма доби видео спот (Фото)

Muzika24
Како што дознава Специјализираниот македонски музички портал Музика24, денес музичката продукција VS во соработка со...
Балканленд

Антонио Пејоски – ново име на македонската музичка сцена (Фото)

Muzika24
Младиот и талентиран стружанец Антонио Пејоски чие уметничко име е Antony, деновиве ќе ја издаде...
Во прв ред

“К-Тим” по втор пат ги организира “Распеаните лавчиња” во Карпош (Фото)

Muzika24
И оваа година, исто како и минатата, продукцијата “К-Тим” го организира и комплетно го реализира вториот...