Tag : kultura

Културо

На композиторот Љупчо Константинов ќе му биде врачена наградата „11 Октомври“

Muzika24
Државната награда „11 Октомври“ за 2023 година денеска во Собранието на Република Македонија ќе му...
Фестивали

Со концерт на Хели Сиекинен од Финска се отвори Фестивалот на музика од светот

Filip
Вчера вечер во полната голема сала на Центарот за култура – Битола со концертот на...