Tag : kulturna tradicija

Фестивали

Во тек е конкурсот за нови песни за “Лешочкиот Фолк Фест 2018”

Muzika24
Продолжувајќи ја музичко-културната традиција од изминатите години, на 27-ми август 2018 година, во манастирскиот комплекс...