Tag : kulturni nastani

Фестивали

Во очекување на препораките, “Скопско лето” најавува супер лето исполнето со културни настани (Фото)

Muzika24
Согласно Протоколот за спроведување на мерки за заштита од Covid-19 при организација на настани, промотори,...