Tag : kulturno informativen centar bitola

Во прв ред

Оркестарот на КУД „Далмација” гости за Божиќниот концерт на Хрватскиот културен центар во Битола (Фото)

Muzika24
Во Културно информативниот центар Битола, Македонско-хрватското друштво и Хрватскиот културен центар “Марко Марулиќ”, организираше Божиќен...
Фестивали

„Ех, таа серенада” – прво издание на битолскиот и македонски фестивал на староградска музика (Фото)

Muzika24
Како што дознава музичкиот портал Музика24, на 24-ти август ќе се одржи првото издание на...