Tag : kulturno umetnicko drustvo

Во прв ред

Миле Кузмановски и Елена Велевска во Неготино за празникот на виното

Filip
Општина Неготино оваа година организира “Недела на виното – Св.Трифун 2020”. Манифестацијата ќе трае од...