Tag : kulturno zabavna programa

Фестивали

По втор пат во Општина Новаци – Фестивал на жетвата, главна музичка ѕвезда Влатко Лозановски (Фото)

Muzika24
И оваа година, традиционално, по втор пат во Општина Новаци се одржува Фестивалот на жетвата....
Во прв ред

“67 години Моја Кисела Вода” – роденденско одбележување со многу проекти и богата музичко-забавна програма (Фото)

Muzika24
„Со седум капитални инфраструктурни, комунални проекти, и седум музичко-забавни случувања, ќе го одбележиме 67-от роденден...
Во прв ред

Се бројат деновите до почетокот на вториот “Струмица опен фест”

Muzika24
На почетокот главната цел им било збогатување и на така малата и летна културно-забавна програма...