Tag : kurshumli an

Фестивали

“Скопско лето 2021”: Музичка прошетка со француски шансони со Џон Илија Апелгрен

Muzika24
Во рамки на 42-то издание на манифестацијата „Скопско лето“, на 24-ти јули во Куршумли Ан...