Tag : kvartet

Во прв ред

Распродаден првиот концерт на квартетот “Bond”

Filip
Поради распродавање на концертот на најголемата женска гудачка атракција, квартетот “Bond”, и поради навистина огромниот...
Културо

Џез-квар­те­тот “Форп­леј” ќе го отво­ри го­ди­наш­но­то “Охрид­ско ле­то”

Filip
Џез-квар­те­тот “Форп­леј” ќе го отво­ри го­ди­наш­но­то 57-то из­да­ние на фе­сти­ва­лот “Охрид­ско ле­то”. Австралискиот квар­те­тот е...