Tag : kvin

Магазин

Нова верзија на „Ода на радоста“: Брајaн Меј од „Квин“ и шпански музичари ја снимија „Himno A La Alegría“ (Видео)

Filip
Познатата композиција на Лудвиг Ван Бетовен – „Ода на радоста“, доби нова верзија. Бројни изведувачи...