Tag : laboratorium

Фестивали

Фестивал на современа македонска поп музика – „Поп Култура“, наскоро и на винил издание

Muzika24
Оваа сабота, на 17-ти февруари, со почеток во 20:30 часот во едукативниот културен центар „Лабораториум”...