Tag : laga i izmama

Covers

24 Covers: Мартинијан Кириловски – “Лага и измама” (Венко Серафимов/Мики Јовановски-Џафер)

Muzika24
Дали се сеќавате на легендарната “Лага и измама”, песна која што во деведесетите беше голем...