Tag : last expedition

Во прв ред

Новогодишен виртуелен концерт на „Last Expedition“ на 31-ви декември

Filip
Авалон продукција го најави својот новогодишен проект – виртуелен концерт на еден од најкултните македонски...
Во прв ред

“Пролетен Вино Фест” по четврти пат во Скопје

Muzika24
Во организација на Веро Центарот, од 6-ти до 10-ти мај, пред отворениот паркинг простор во склоп...