Tag : late night shopping

Во прв ред

Со рекорден број на посетители заокружен овогодинешниот Late Night Shopping во Скопје Сити Мол

Muzika24
Најголемото дводневно шопинг искуство, кое беше реализирано на 3-ти и 4-ти јули, го доживеаа сите...