Tag : lazar cvetkoski

Премиера

Многу јавни личности во новиот спот на “ДНК” (Видео)

Filip
Дуото “ДНК” вчера ја промовираа својата нова песна насловена “Јави ми”. Песната ја прати исклучителено...
Премиера

24 Промо: Магдалена Ена Цветкоска – “Најдоброто” (Аудио)

Filip
Пејачка Магдалена Ена Цветкоска во изминатите години позната како текстописец, промовираше своја нова песна. “Најдоброто”...
Премиера

24 Промо: Димитар Андоновски и “Тајфата” – “Остани” (Видео)

Filip
Димитар Андоновски и “Тајфата” ја промовираа новата песна “Остани”. Музиката и аранжманот се на Лазар...