Tag : leskoec

Во прв ред

И оваа година најдобрите фолк изведувачи на фолк фестивалот “Спасовден” (Фото)

Muzika24
Традиционално по трети пат годинава ќе се одржи фолк фестивалот “Спасовден”, фестивал на народни препеани...