Tag : lesok

Во прв ред

Објавен е конкурсот за овогодинешното издание на „Лешочки фолк фест“

Muzika24
Традиционално и оваа година во манастирскиот комплекс Св. Атанасиј и Пресвета Богородица во Лешок ќе...
Фестивали

Во тек е конкурсот за нови песни за “Лешочкиот Фолк Фест 2018”

Muzika24
Продолжувајќи ја музичко-културната традиција од изминатите години, на 27-ми август 2018 година, во манастирскиот комплекс...