Tag : letuvanje

Музика на кирилица

Даниел Кајмакоски и Тамара летуваат заедно

Muzika24
По веќе завршениот “Пивофест” тие двајцата заминаа на заслужен неколку дневен одмор. Познатиот “Х Фактор”...
Музика на кирилица

Елена Велевска разочарана од Грција, се враќа во својот Охрид

Muzika24
Како што пишува дневното списание Вест, фолк пејачката Елена Велевска која заминала на одмор во...