Tag : lide na venko

Музика на кирилица

Лиде Лиде сними песна за Филипче: „Го чекам во када мокра ко сирена“ (Видео)

Filip
Лиде Лиде која македонската јавност ја запозна поради својата “љубов“ кон министерот за здравство, Венко...