Tag : lider bend

Музика на кирилица

“Лидер бенд” нова македонска фолк група на македонската музичка сцена

Muzika24
Специјализираниот македонски музички портал Музика24 ексклузивно Ве известува дека македонската фолк сцена од денес е...