Tag : lidija bacic

Балканленд

Наместо со нова, на Сплитски фестивал се појавила со песна од Тијана Дапчевиќ (Видео)

Muzika24
Изминатиот викенд во Хрватска се одржа 54-то издание на Сплитскиот музички фестивал кој беше исполнет...