Tag : lidija kocovsk

Во прв ред

Концерт “50 години Скопски” на 15-та јубилејна “Бела ноќ” во Скопје

Filip
На 15-та јубилејна “Бела ноќ” во Скопје, на 5-ти октомври како дел од годинашната програма,...