Tag : lidija kocovska

Музика на кирилица

Лидија Кочовска со насолзени очи ја прозва власта: „Срамота е што никој од Министерството за култура не се појави на погребот на мајка ми“ (Видео)

muzika 24
Македонската музичка сцена неодамна остана посиромашна за уште едно големо име, откако нѐ напушти Невена...