Tag : lisja esenski

Балканленд

Погледнете: Спотот за евровизиската “Autumn Leaves” (Лисја есенски)

Muzika24
Како што веќе Ве информиравме, денес во Македонската Радио Телевизија во студиото М1 се промовираше...
Балканленд

Кајмакоски: Цртежите во спотот покажуваат моменти од мојот живот (Фото)

Muzika24
Денес во Македонската Радио Телевизија, во студиото М1 македонската евровизиска делегација пред новинарите го промовираше...