Tag : literaturamk

Премиера

Музика во книга: Откриј се што сакаш да знаеш за лошата девојка на поп-музиката

Filip
Оваа среда во рубриката „Музика во книга“, Ви ја претставуваме биографијата на “лошата девојка“ на поп-музиката....
Премиера

Музика во книга: „Солунска 28“ – Неле Карајлиќ (Фото+Видео)

Filip
Специјализираниот македонски музички портал – Muzika24.mk во соработка со издавачката куќа Арс Ламина, продолжува со...