Tag : live koncerti

Музика на кирилица

Познатиот музичар Горан Милошески секојдневно еден месец со лајф концерти (Фото)

Muzika24
Тој е познат македонски композитор, продуцент, пејач… а од пред неколку години и подготвува млади...