Tag : live

Музика на кирилица

Вечерва live обраќање на Панчо и д-р Виктор Исјановски за анксиозноста и пандемијата

Filip
Вечерва (28-ми септември) со почеток во 20 часот на инстаграм-профилот на Панчо (DJSHORTYPOFFICIAL) ќе има...
Музика на кирилица

Live војна помеѓу Елена Велевска и Сузана Гавазова и Анета и група “Молика” (Фото)

Muzika24
Моменталната состојба е таква каква што е, една од главните мерки кои мораме да ја...