Tag : ljilja petrovic

Музика на кирилица

Љиљана Петровиќ: Сеуште жалам што тоа утро не загинав со Тоше

Muzika24
Македонија седум години тагува по Тоше Проески. Времето поминува, но болката останува. Неговата менаџерка Љиљана Петровиќ...