Tag : ljubav traje

Балканленд

Ова е последната песна на Мерима Његомир, излезе вечерта пред нејзината смрт (Видео)

Filip
Мерима Његомир ја сними својата последна песна со групата „Легенде“. Песната беше објавена на 19-ти...