Tag : ljubavi moja

Балканленд

Дадо Полумента тврди дека Северина ги купува прегледите на нејзиниот You Tube канал

Muzika24
Северина Вучковиќ и Министарке го соборија рекордот на посетеност  на нивната хит композиција “Uno Momento“...