Tag : ljupco konstaninov

Културо

На композиторот Љупчо Константинов ќе му биде врачена наградата „11 Октомври“

Muzika24
Државната награда „11 Октомври“ за 2023 година денеска во Собранието на Република Македонија ќе му...