Tag : ljupco stefanovski

Музика на кирилица

Stevie Rhodes ќе ја загрева атмосферата пред концертот на „Бајага и Инструктори“

Filip
 Скопскиот клавијатурист и кантавтор Љупчо Стефановски, познат како Stevie Rhodes, ќе ја загрева атмосферата пред...