Tag : loznica

Балканленд

После 3 години од смртта на Синан Сакиќ, започна изградбата на неговиот мавзолеј (Фото)

Filip
Во Лозница, Србија започна изградбата на мавзолејот посветен на Синан Сакиќ, чија трета годишнина од...