Tag : lucano pavaroti

Премиера

МУЗИКА ВО КНИГА: „Приватниот живот на тројцата тенори“ – Марсија Луис

Filip
Два шпанци и еден италијанец го сочинуваат најпознатото тенорско трио. Пласидо Доминго и Хозе Карерас...