Tag : luda noc

Музика на кирилица

Маја Оџаклиевска се збогува со публиката, оди во пензија

Filip
Македонската пејачка со српска адреса, Маја Оџаклиевска, во емисијата „Луда ноќ“ на Радио Телевизија Србија...