Tag : ludoriite na caplin

Културо

„Лудориите на Чаплин“ – Македонската филхармонија на отворено во Градскиот парк (Фото)

Muzika24
Овој петок, со почеток во 21 часот, во Градскиот парк ќе се одржи традиционалниот концерт...