Tag : luka georgievski

Имам нешто да те прашам

Лука Горгиевски (Funk Shui): Во Новата година посакувам сите да пораснеме (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е интересен, позитивно откачен, симпатичен и харизматичен вокал, истовремено и фронтмен на еден од...