Tag : luxembourg

Фестивали

Тали со „Фајтер“ ќе го претставува Луксембург на Евровизија (Видео)

Muzika24
По 31 година, Луксембург ѝ се враќа на Евровизија. Земјата последен пат учествуваше на натпреварот...