Tag : m2

Музика на кирилица

Ламбе Алабаковски премина во “План Б”?!

Muzika24
Еден од најпознатите македонски поп пејачи Ламбе Алабаковски од неодамна не е повеќе ексклузивец на...
24 Ексклузивно

Ексклузивно: Ламбе и Магдалена уживаат по американските плажи

Muzika24
Нашиот македонски познат поп пејач Ламбе Алабаковски, ексклузивец на м2 продукција, веќе подолго време се...
Премиера

24 Промо: Нова песна на Филип Божиновски (Аудио)

Muzika24
Победникот на последниот циклус на М2 Проект: “Потрага по ѕвезда” – младиот Филип Божиновски деновиве...