Tag : maalski cocek

Музика на кирилица

Зоран Стефаноски и Ферус Мустафов го направија „Маалски чочек“, последен прект на кралот (Фото+Видео)

Muzika24
Ако некој се посветил на професијата, тоа секако е кралот на ромската музика, Ферус Мустафов....