Tag : MAC

Во прв ред

Јелена Розга, Теодора, Зера, Воајаж, Црни Церак и уште многу други на сцената на Music Awards Ceremony (Фото)

Muzika24
Најголемото регионално доделување на музичките признанија Music Awards Ceremony (MAC), за чија организација е задолжен...
Во прв ред

Розга, Буба и Џала, “С.А.Р.С.“, “Балканополис“ и Невена Божовиќ настапуваат на MAC

Filip
Нејзиниот емотивен настап беше еден од највпечатливите на MAC, а од церемонијата го понесе и...