Tag : mac2020

Балканленд

MAC2020 – Сергеј Четковиќ, Парни Ваљак, Оливер Мандиќ… дел од наградените (Фото)

Muzika24
Наградувањата продолжуваат и понатаму на MAC2020. Наградата за поп колаборација или соработка помеѓу двајца пејачи...