Tag : macedonia muzika na kirilica

Музика на кирилица

Сара Мејс и Камерниот Оркестар на Битола направија предновогодишен музички спектакл

Muzika24
Македонска Филхармонија блесна во полн сјај, преполна сала со громогласни аплаузи за предновогодишниот музички спектакл...